S.V. De Treffers in Randwijk
/

"Het trefpunt van sport en gezelligheid"

Schietsport is een sport voor iedereen.....ook in Randwijk!

De vereniging

Schietvereniging De Treffers in Randwijk werd opgericht op 15 september 1946. Sinds 1994 vindt u onze 7 schietbanen in Dorpshuis Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a in Randwijk. Uiteraard is er ook een gezellige zitruimte met bar om na te praten over de scores, te kaarten, te darten, of om gewoon wat te kletsen. Sterke verhalen gegarandeerd!

De Treffers schieten met Klein Kaliber Geweer (KKG), Klein Kaliber Karabijn (KKK) en Luchtgeweer, in knielende of liggende houding. Wij beschikken over "leen"wapens voor schutters die (nog) geen eigen wapen kunnen of willen aanschaffen.

Schietsport? Een veilige sport!

Ook op onze banen staat veiligheid voorop. Dat betekent veel aandacht voor wapenveiligheid, maar ook voor schietbrillen en gehoorbescherming. Wij volgen daarbij de regels van de Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie, de KNSA. De Treffers zijn met nummer 6520 aangesloten bij de KNSA en zijn vanzelfsprekend door de KNSA gecertificeerd.

Voor meer informatie over de schietsport verwijzen wij u graag naar de website van de KNSA via http://www.knsa.nl

Open wedstrijd 2017

Van 23 januari tot en met 4 februari 2017 organiseren wij deze wedstrijd voor de 46e keer. 
Via http://www.baanplanner.eu  kunt u zich nog digitaal aanmelden.

Wedstrijden

Naast de KNSA, zijn wij aangesloten bij de Schietkring Gelderse Vallei (http://www.skgv.nl ) en de Schietregio Nijmegen en Omstreken (SRNO). Wij bezoeken elkaars wedstrijden en schieten een postwedstrijd.

Op de verenigingsavonden wordt geoefend, maar er is ook een onderlinge competitie. De onderlinge competitie wordt jaarlijks afgesloten met een gezellige barbecue. Met Pasen, Kerst en Sinterklaas is er altijd wel een ludieke wedstrijd met toepasselijke prijzen.

Hoogtepunt van het jaar is de jaarlijkse open wedstrijd, waar meer dan honderd schutters uit heel Nederland de Randwijkse banen weten te vinden. Kortom: bij De Treffers is er altijd wat te beleven; wij zijn een actieve vereniging waar de sport centraal staat maar de gezelligheid bepaald niet wordt vergeten.